Cinemacity filmünnep a Győr plázában is!

Október 6. és 9. között tartják az 5. Cinema City Filmünnepet, amely keretében a nézők 750 és 950 forintért vásárolhatnak jegyet több mint 40 filmre, melyek közül hármat premier előtt, négyet premieren mutat be a mozihálózat.web

Négy mozis alkotást a FilmÜnnep hetén mutatnak be a mozikban: családi program lehet a Kubo és a varázshúrok animációs film és Pizsamaparti című svéd gyerekfilm. A thriller kedvelőinek szól a nagysikerű könyvadaptáció, aLány a vonaton, a felnőtt humort szeretők a Virsliparti című filmen szórakozhatnak majd.

A Wellhello zenekar, Fluor Tomi és Diaz, #sohavégetnemérős című epizódfilmjének exkluzív részleteit közönségtalálkozó keretében először nézhetik meg a hivatalos bemutató előtt a rajongók.

Szabó Simon Ebéd előtt című rövidfilmje, mely a napokban a 22. Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválon dráma kategóriában kapott különdíjat, illetve a FIPRESCI Nemzetközi Filmkritikusok Díját nyerte el, szintén közönségtalálkozó keretében lesz Magyarországon először megtekinthető.

A Cinema City filmunnep.hu weboldalán minden program elérhető. Az előadásokra való jegyvásárlás a pénztárakban, a www.cinemacity.hu oldalon vagy Simple applikáción keresztül lehetséges. Jegyfoglalásra nincs lehetőség.

Forrás: hvg.hu cinemacity.hu